Öppen fiber?

Bygger ni öppen fiber?

Vårt fibernät är i dagsläget inte ett så kallat "öppet" fibernät. Det innebär att de tjänster du väljer (TV och/eller bredband) levereras av BDTV, och det är inte möjligt att välja någon annan leverantör för dessa tjänster.

Vi har valt att bygga på detta sätt av två anledningar;

  • Dels så vill vi kunna erbjuda så mycket innehåll som möjligt i tjänsterna utan att ta ut ett högt pris vilket är möjligt genom att det inte är en extra aktör (det öppna nätet) som skall dela på tjänsteintäkterna. För oss är det viktigt att du som kund får en väl fungerande tjänst med bra kapacitet och till ett rimligt pris. Som exempel så ger vår bredbandstjänst i våra fibernät upp till hela 500/500 Mbit/s för endast 285 kr/mån, något som vi är ensamma om i Boden.

  • Vi bygger även näten till en subventionerad kostnad för dig som kund. Då vår byggkostnad är högre än den anslutningsavgift som vi tar ut så är det nödvändigt att vi är exklusiv tjänsteleverantör under en period.

Vi utesluter däremot inte en framtida öppning av näten om det innebär ett mervärde för våra kunder, och vi följer löpande utvecklingen på marknaden.

Det viktiga för oss är att tillhandahålla tjänster som utvecklas lokalt och som våra kunder är nöjda med. Genom färre mellanhänder kan vi hålla en attraktiv prisbild och en hög servicenivå, samtidigt som den lokala närheten är ett incitament för oss att kontinuerligt utveckla vårt erbjudande. Som kund kan du känna dig trygg i att vi arbetar för ditt bästa, och du kan också vara lugn för att den investering som du gör i en fiberanslutning behåller sitt värde i framtiden.

Om du känner att vi gör något fel i vårt resonemang så vill vi gärna höra på vilket sätt vi kan förbättra vårt erbjudande. Maila oss gärna dina synpunkter på fiber@bdtv.se

Kontrollera om du kan få BDTV Fiber på din adress
Image Description
Logo

BDTV är din lokala bredbands- och TV-leverantör i Norrbotten.

Sedan 2008 har vi levererat stabila och prisvärda bredbands- och TV-tjänster till privatpersoner och företag i Norrbotten, med utgångspunkt från Boden.

Kontakta oss

Butik:
Mejerigränd 2
961 61 Boden
(mån-fre 10-12, 13-17)

Kundtjänst: 0921-521 00
(mån-fre 8-22, lör-sön 9-22)